уторак, 23. септембар 2014.

Дест разлога због којих морате доћи у Les petits

Последњих дана су веома популарне разне листе које круже интернетом. Те 10 омиљених књига, па 10 разлога због којих морате посетити Србију, па 10 песама,... Тако да сам и ја одлучила да се придружим овој помами за листама и наведем вам десет разлога због којих морате доћи у Les petits.
  1. Camper -
    ципеле за децу јединственог дизајна, у величинама од 20 до 34. Мекане, лагане, удобне. У поједине моделе се может
    e потпуно заљубити, толико ће вас очарати.
  2. Catimini
    је француска компанија која се специјализовала за израду квалитетне гардеробе за децу. Oд колекције за бебе, преко колекције за малу децу све до тинејџера Catimini нуди широк избор веома модерних и несвакидашњих модела и одевних предмета који одишу типичним француским стилом. Колеције, наравно, укључују и пратећи аксесоар – траке за косу, мараме, шешире, ешарпе, које допуњују хаљине или феноменалне гумене чизме и кишобране, који се савршено уклапају уз кишне кабанице. Оно што желим да подвучем је да осим дизајна, који је заиста важан, Catimini можда чак и више обраћа пажњу на квалитет тканина и принтова, као и израду модела. Нову колекцију очекујемо почетком октобра.
  3. Desigual
    је шпански бренд, који поред гардеробе за одрасле, у својој понуди има и дечије моделе у величинама од 4 до 14 година, као и веома малу линију производа за бебе. Овај бренд наглашава пре свега индивидуалност детета изузетним дизајном. Јарке боје и цветни принтови у које су уплетене туфне, геометријски облици и ликови животиња не остављају никога равнодушним. 
  4. Kenzo -
    је луксузни бренд који поред парфема, има и линију дечије гардеробе
    Главна идеја бренда је спајање контраста: светлуцавих детаља уметнутих у сиве или браон тонове, фабричких и руком рађених материјала у пачворк микс, цветних мотива у комбинацији са графичким дизајном.    
  5. Oilily -
    х
    оландски бренд, је симбол креативности у ормару деце и жена још од 1963. године. Виртуозна употреба боја, спектакуларне комбинације материјала, јединствена мешавина културних утицаја, смешни детаљи и висок квалитет донели су овом бренду много обожавалаца широм света.
  6. Oilily -
    не, није грешка, поново видите овај назив и на месту број 6, јер поред гардеробе, код нас можете пронаћи и 
    Oilily торбе за маме и девојчице. Ја волим јаке боје и занимљиве дезене, управо због тога сам се заљубила уOilily торбе. Не само да изгледају веома лепо, већ су и толико квалитетне да ће вам трајати годинама! 
  7. Pediped -
    и
    зузетан квалитет, непревазиђен комфор и препознатљив стил учинили су ову вишеструко награђивану компанију најбрже растућим брендом дечје обуће у Сједињеним Америчким Државама.  Pediped® обућа је награђена од стране америчке асоцијације ортопеда (APMA) печатом о прихватању, за промоцију здравог развоја стопала. Производе се у три линије, како се дечија моторика и дечије стопало развија – од неспретног првог хода, када вуку стопала по подлози, грче прстиће, бауљају и падају (ORIGINALS линија), преко раног, несигурног хода(GRIP`n`GO линија), па све до сигурних шетача и ходача (FLEX линија) . 
  8. Распродаје - код нас увек можете пронаћи и стварчице које су снижене (од 30 до 70%). Када је нешто снижено, никада се не враће на стару цену, не повлачи, не сакрива. Ту је док се не распрода. 
  9. Куповина на рате - поред уобичајених начина плаћања ( готовина и платне картице ), код нас можете пазарити и чековима на више месечних рата. Нема ограничења на чеку, нема минималног износа при куповини, може се прескочити и цео месец. Ма, све је ствар договора.
  10. Ваучери Избор поклона више није проблем, било да је повод рођендан или било који значајни датум, нећете погрешити ако купите  ''Les petits поклон ваучер'' . Не треба да размишљате да ли ћете одабрати одговарајућу величину, боју или чак артикал... једноставно купите поклон ваучер(е) у износу који желите, а особа којој га поклоните може да изабере нешто по свом укусу. У оптицају су ваучери од: 500, 1.000, 2.000 и 5.000 динара.

Нема коментара:

Постави коментар

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...