уторак, 2. септембар 2014.

Школица спорта ''Bushido Kids''


Сви родитељи које сам ових дана сусретала на разним местима причају о истим темама: вртић, предшколско, школа... Наравно, септембар је! Поред ових обавезних, сви до једног су у потрази за додатним активностима за децу. Иде зима, деци треба испунити време. Па, морам рећи да се слажем. Када сам  била мала, деце је било на сваком углу, у дворишту поред, иза зграде, у паркићу преко пута улице,... Данас, деце нема и хтели или не, присиљени сте да им тражите додатну забаву. Уколико је заиста забава у питању, подржавам. Никада им није доста играња и дружења, а спортић, балет, учење језика су свакако бољи избор од играоница и тржних центара. Наравно, уколико деца те додатне активности заиста доживљавају као забаву и учење!

У неком од претходних текстова, писала сам вам о Школици балета. Биле смо на часу у понедељак и једва чекамо петак да поново плешемо!

И о учењу језика сам вам писала и препоручила вам Школу за о(п)станак, из искуства.

Данас ћу вам писати о спорту за децу. Школица спорта заиста има доста. Понуде су разноврсне, као и локације. Ипак, међу свима њима, ми смо изабрале школицу спорта ''Bushido Kids''! Дружимо се са њима од прошлог септембра и заиста смо задовољне. Лето је било дуго без нашег спортића! Поред редовних часова у фискултурној сали (два часа усмерена на развој моторике и координације деце кроз основе базичних спортова, а то су гимнастика и атлетика), спортова са лоптом, ритмике и плеса, али и кроз основе борилачких вештина; трећи час обухвата корективну гимнастику (вежбе јачања, истезања и корективне вежбе).







Ове године крећемо и на часове пливања, које такође организује наша омиљена школица (један час викендом)! Пссст...у поверењу, овог лета смо скинуле мишиће и пливале само са перајима, а до следећег лета ћемо савладати и краул, прсно, делфин! Сигурна сам у то!




Програм воде млади и насмејани професори физичког васпитања, а деца су старости од 3 до 10 година, подељена по узрасту на више група. Шта раде на часу? Па, када питам своје дете, каже да трче, скачу, играју, праве колут, вриште док прозори не попуцају, играју коло, јуре лопту, добацују се, прескачу колут, плешу са неким тракама, скачу на трамболини, праве летећи салто и стој на рукама. Иван их јури, Милош им бежи, Ива помаже,... Да, на сваком часу је са њима у сали од 3 до 5 професора спремних за игру!




Током целе године, тачније сваког викенда, организују излете. Ишли смо заједно у позориште, биоскоп, Делиблатску пешчару, Аду, Авалу,... Сезона излета у природу се полако завршава, али ћемо зато гледати све представе у Бошку Бухи. Уствари, она ће их гледати са својим другарима, а мама ће за то време шетати по граду или се видети са другарицом на кафи!




Једва чекамо 15. септембар да наставимо дружење са нашим ''Бушидовцима''! Уколико и ви желите, више информација о условима уписа, терминима и локацијама, можете погледати на њиховом сајту www.bushidokids.rs или позвати на следеће бројеве телефона: 062 535 464 и 063 875 18 77.

Нема коментара:

Постави коментар

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...