субота, 16. август 2014.

Учење страних језика, где?




Вероватно сте веч прочитали гомилу текстова о томе да ли и када треба учити страни језик у раном детињству, па вам сада нећу писати о томе. За оне који ипак желе да прочитају још нешто везано за ту тематику, погледајте текст који сам раније писала.



Уколико мислите да дете не треба да учи неки други језик, осим матерњег, пре него крене у основну школу то је потпуно ваша одлука и нема потребе да даље читате овај текст, пребаците се на неки други који вам је интересантнији.

Ипак, уколико сте решили да ваше дете треба да крене у неку школицу и учи енглески, немачки, француски, шпански или италијански језик, топло вам препоручујемо радионице за децу од 4 до 6 година, које организује Студио за подучавање страних језика „Школаза о(п)станак“






Моја госпођица иде на шпански већ годину дана са своје три другарице и феноменално се забављају. Не могу да ишчекају септембар и наставак курса. Сестрин клинац иде на енглески и потпуно је одушевљен, а и у предшколском су били изненађени количином знања које је усвојио за кратко време. Наравно, свима је испричао како се у тој школи енглеског учи тако што се лежи испод стола на који је залепљен папир и црта оно што професорка диктира (да, да, сликовни диктат, не знамо да пишемо, али знамо да слушамо и цртамо). Другар из вртића је са својих неколико другара прешао после годину дана учења француског у другој школи, баш у ову школицу, на нашу препоруку. Деца задовољна, маме још више!




Радионице ће са наставом почети од 15. септембра, а одржавају се два пута недељно по 45 минута (радним данима или викендом) и трају до краја јуна. Цена за један месец износи 3.000 динара.

Тренутно је у току упис за септембар, а „Школа за о(п)станак“ је за све вас који одлучите да се дружите са њима припремила вреле летње попусте!  Уплатом првог месеца радионице до 31. августа 2014. остварујете попуст од 30% на први месец, као и 15% попуста на осталих 9 месеци наставе (први месец: 2.100, остали месеци: 2.550). За уплату износа у целости, за свих 10 месеци, до 31. августа, одобрава се попуст од 20% на цео износ, тако да ће вас целокупан годишњи курс коштати 24.000 динара.

Дакле, уколико желите да се ваше дете забави и уједно ради нешто корисно за себе, контактирајте Школу на телефон број 3065-240, радним даном од 17 до 21 часова или прошетајте до Теразија 38 и упознајте се и лично са професорима и просторијама, а може и путем интернета на адресу eiopstanak@gmail.com!


Видимо се од септембра на Теразијама! 

Нема коментара:

Постави коментар

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...