недеља, 14. октобар 2012.

Када је најбоље доба да упишемо дете у школу страних језика?


Бити родитељ детета предшколског узраста заиста није лако. Хиљаду питања, а бар дупло више одговора на њих, свакодневно постављамо себи. Једно од њих је и:

     Када је најбоље доба да упишемо дете у школу страних језика?


Када говоримо о учењу другог језика у предшколском периоду, поготово на млађем узрасту, искуство показује да су родитељски ставови обично искривљени, а очекивања обојена сумњом, негативизмом и рационализацијама типа: још је рано, има за то времена, када пође у школу, ионако ништа неће научити, не зна ни свој језик довољно, то је само бацање пара и помодарство,...




Већина лингвиста и психолога препоручује учење страног језика већ
од 3. године живота!



У веселој, динамичној, разиграној атмосфери у којој су активни актери, присутни целим својим бићем и вођена кроз различите врсте ситуација на језику који се учи ( игра улога, глума, слушање прича, цртање, обликовање, певање, друштвене и друге игре ) деца усвајање језика доживљавају као нормалну активност, па су без унутрашњег напора и увек изнова спремна да учествују у игри као учењу и учењу као игри. Стално понављање омиљених песама, прича и других садржаја, посебно оних који су емоционално обојени, утицаће на ефикасност памћења и усвајања другог језика. Учење језика ''од малих ногу'', на тај начин, у многоме доприноси не само богатијем вокабулару, већ и перфектнијем изговору, пошто се мишићи уста раније навикавају на специфичан начин изговора другог језика.



Деца, дакле, носе предиспозицију за учење свих светских језика и једино је битно да са учењем почну на време и на адекватан начин.




На вама је само да изаберете језик!




Поред професора, дипломираног филолога, рад сваке групе прати и васпитач који активно учествује у раду, тако да су ваши малишани у добрим рукама.


Часови се одржавају 2 пута недељно у трајању од по 45 минута, а целокупан програм се прелази током 2 месеца (новембар-децембар, фебруар-мар, април-мај, јун-јул).


Узраст:
Назив групе:
3 и 4 године
паметнице
5 и 6 година
свезналице
7 и 8 година
питалице
9 и 10 година
свашталице








Можете одабрати један од следећих језика:
енглески, немачки, француски, италијански или шпански



цена:
30е
редовна цена
(месечна)
25 е
промо цена
до краја октобра

                                                                                   

             
ТЕРАЗИЈЕ 38
011/3065-240

Нема коментара:

Постави коментар

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...