уторак, 9. октобар 2012.

Oilily торбице



Још један предиван дечији бренд у нашем шареном царству - Oilily . Прелепе торбице, ранчеви, новчаници, несесери, торбе за школу,... се савршено уклапају уз хаљине, јакне, мајице, капе,...

Слика говори више него хиљаду речи!





Ова Oilily торбица, која се носи преко рамена, је прави избор за вашу госпођицу. Врата која видите се отварају, а девојчици са слике може да се промени хаљина и шешир, чиме се мења њен целокупан изглед. Савршена торбица за забаву током путовања.


Викенд код баке? Краћи пут са мамом и  татом? Одлазак са тетком у шопинг? Овај кофер испуњава сва ваша очекивања. На вама је само да изаберете боју. Плави или розе са принтовима лутке, овај издржљив дечији кофер има велики рајсфершлус и два еластична каиша да сву гардеробу држе на месту. Са предње стране постоји и потпуно независан велики џеп и девојчицa која једва чека да упише име власника!


Величина кофера је 30 x 16 x 40 цм.


Торба кофица је толико слатка да бих је и ја окачила о раме. О мојој маленој девојчици да не причам. Наравно, прву је ухватила! Четкица која је закачена са стране је феноменалан детаљ.

Ова торба може да мења свој изглед онако како ваше дете жели уз помоћ чаробних фломастера који се крију у џепу са стране. Пустите да шара колико жели, мало жуте, мало црвене, не, не, ипак плава,... а затим је једноставно оперете и игра почиње поново.

Из исте ''уметничке'' колекције је и перница! Јуху, још један комплет фломастера!
Величина пернице је 19 x 6,5 x 10 цм.


Нема коментара:

Постави коментар

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...