уторак, 16. октобар 2012.

Изађите напоље




Искористите лепе јесење дане, угасите телевизор и са вашом децом изађите напоље. Уколико сте из Београда, предлажемо вам да одете до Ушћа, Топчидера,  шеталишта на Сави или до Таша и наравно, не заборавите да понесете ваш тротинет. Ова места смо испробали и идеална су! Док уживате у јесењим бојама и пијуцкате кафу на клупи, ваше дете ће уживати у вожњи! Уколико још увек немате тротинет, право је време да набавите један, извежбате вожњу током јесени и спремни дочекате пролеће.




Вожња тротинета је забавна, а ваше дете је на ваздуху и веома је активно. Ово је спортска играчка која поспешује кретање и вежбу и утиче на развој дечије моторике, координације и равнотеже. Развијен је у сарадњи са швајцарским медицинским експертима за децу предшколског узраста. Посебан механизам управљања по принципу преноса тежине омогућава лако и брзо учење вожње. Изненадићете се шта све ваше дете може да уради након само пар минута вожње. А када дође време да се крене кући нема потребе да га носите, одвешће се само!








Сјајан је и као превозно средство до обданишта, а поготово из обданишта, јер се сви малишани (бар је код нас у вртићу тако), окаче мамама или татама о врат! Ми се возимо! Наравно, осим када мама због на брзину испијене јутарње кафе не заборави да га понесе! 



Нема коментара:

Постави коментар

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...