недеља, 28. октобар 2012.

Истакните индивидуалност вашег детета



Родитеље широм света карактерише иста жеља – да пруже својој деци највише и најбоље што могу било да се ради о храни, одећи, играчкама или образовању. Сваки родитељ за своје дете мисли да је посебно и гледа на њега као на малог принца или принцезу и наравно, жели да тако и изледа. Постоји много брендова дечије гардеробе на тржишту (истина, нешто мање код нас) - и Катимини је један од њих, али – налази се испед свих!







Бренд је настао у Француској давне 1972. године (неки од нас нису били тада ни у плану) и врло брзо је освојио свет! Специјализован је за израду искључиво дечије гардеробе од рођења па све до узраста од 16 година. Посебан и препознатљив дизајн је освојио срца многих родитеља и деце. Моја девојчица и ја смо просто заљубљене у Катимини!




Увек се трудећи да прикаже креативност и таленат својих дизајнера, Катимини вам омогућава да пронађете оригиналан и прелеп комад гардеробе током целе године. Неке њихове стварчице су заиста уникатне, јер су ручно осликаване и бојене, тако да су идентична понављања немогућа. Деца се осећају веома модерно и у тренду у овој гардероби. Укратко, то је дизајнирана одећа за децу и родитеље који од бренда очекују да им помогне да ''штрче из гомиле''.






Катимини је популаран широм света првенствено због квалитета и обраћања пажње на детаље – апликације (често рађене руком), принтови, рајсфершлуси (ykk), дугмад, нитне,... Ова гардероба је деценијама високо котирана на тржишту управо из ових разлога.



Још једна посебна одлика Катиминија је тканина која се користи приликом израде гардеробе. Коришћење тканине најбољег квалитета спречава било какву иритацију нежне дечије коже. Такође, употребом висококвалитетних материјала гардероба не губи на својој лепоти, текстури и разноликости боја чак ни после безброј прања.





Веома смо поносни што већ трећу зимску сезону за редом можемо да вам понудимо ову прелепу гардеробу!

Нема коментара:

Постави коментар

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...