субота, 30. август 2014.

PediPed је поново нашао своје место у нашем шареном царству!


Стигао нам је велики део колекције за јесен и зиму 2014/15,  веселих боја  и са мноштвом неодољивих детаља! PediPed  је поново нашао своје место у нашем шареномцарству!

Девојчице су  почашћене јарким бојама, звездицама и цветићима а дечацима је намењена увек актуелна тегет,  боја чоколаде, али и сива са  детаљима у наранџастој или црвеној.

Ове предивне ципелице, чизмице и патике, лако се комбинују са сваком гардеробом,  практичне су и изнад свега удобне и здраве. То не кажемо само ми, наша деца и купци, то кажу и удружења америчких педијатара и ортопеда, који овај бренд  подржавају и препоручују из године у годину.

Originals  линија за проходавање, којом је PediPed направио праву малу револуцију на светском тржишту , и ове сезоне је  апсолутно неодољива!  Зато и није изненађење што се Originals ципелице по правилу распродају за само неколико дана.За још увек несигурне кораке, из линије Grip ’n’ Go, наш фаворит за ову сезону је модел  JASPER!

А ове преслатке чизмице, потпуно су нас распаметиле!Из линије Flex, за искусне „ходаче“, било нам је тешко да издвојимо само један модел.


 Свe нам се допада!  А Вама?

Нема коментара:

Постави коментар

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...