субота, 23. август 2014.

Препознајете ову радњу?

Драги моји, хвала свима вама који сте били данас до нас и похвалили нас за потпуно нов изглед. Знале смо да ће вам се допасти. За све вас који нисте стигли, а нестрпљиви сте, ево и мало слика.

Да кренемо од излога!


   

Потпуно сам сигурна да је спреман за ''избор за нај излог''! Слажете се?

Улазимо унутра! Јесење колекције су поносно заузеле место у предњем делу бутика!Нова Pediped колекција је ту! Преслатке мале, мало веће и велике ципеле и чизме чекају на неке посебне девојчице и дечаке да их прошетају!  
По први пут, Oilily је заузео место на полицама и шепури се толико да не можете а да га не приметите!

Већ добро познат бренд Desigual се раширио колико год је могао да се покаже у свој својој лепоти!


Наравно, свој кутак пронашао је и прошлогодишњи Catimini који је још увек на попусту од 50%! Нова колекције се очекује крајем септембра, док нам Французи све лепо направе, упакују и спреме за пут! 
Врло мало модела прошлогодишње Kenzo гардеробе за госпођице чека ону праву да дође и додатно је улепша. И даље на попусту од -50%!У задњем делу бутика угнездило се оно што је преостало од летње колекције. Време је да се мало одмори и не буде на удару! Обзиром да је још увек веома топло, а да је све што се овде налази снижено 50%, сигурне смо да ће следеће лето сачекати веома мало. Допада вам се?


Нема коментара:

Постави коментар

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...