недеља, 24. новембар 2013.

Kenzo kids



Kenzo је основао Takada Kenzo још давне 1970. године у Паризу и од тада је познат и обожаван широм света због фантастичне комбинације квалитета, боја и култура.

Пореклом из Јапана, Kenzo Takada је дизајнирао младалачку, забавну одећу, која је комбиновала различите културе са елеганцијом Париза. Користећи јаке и егзотичне принтове, помешао је оријентални и западњачки стил кроз јединствени дизајн. Ускоро су једна за другом кренуле да се отварају Kenzo радње широм света, прво у Њујорку, затим у Лондону, Милану и Токију. Од новембра 2014. и код нас – Kenzo kids.  

Дечија гардероба инспирисана је уметношћу и културним делима. Сваки предмет прича своју сопствену чаробну причу и одише слободом и оригиналношћу. Мешавина луксузних тканина, прелепих модела и дезена које одишу оријенталним стилом створила је луксузну и модерну колекцију на посебан начин.

Веома упечатљиви принтови са јаким бојама, као што су наранџаста, зелена, жута и плава, на графичкој позадини са животињским детаљима који су такође уклопљени.

Погледајте неке од модела које смо из колекције за јесен-зиму 2013/14. изабрали за вас.
















Нема коментара:

Постави коментар

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...