среда, 20. новембар 2013.

KOBA YAGI?


KOBA YAGI су квалитетне играчке којима се промовише уради сам култура и идеја да је играчка процес, а не готов производ. Сетови садрже играчке рађене од вуненог филца који задовољава ''EN 71'' стандард EУ и безбедан је за израду дечијих играчака.

KOBA YAGI ХРАНА сетови за шивење садрже материјал потребан за уради сам пројекат (шаблон, упутство за рад, иглу, конац, напрстак, вателин и филц) уз помоћ којег дете, уз вашу малу помоћ, може да сашије ''кобајаги храну''. Сет садржи и две ручно шивене играчке које можете дорадити тако што ћете уз помоћ приложеног упутства за вез очију, носа и уста направити – ''кобајаги човечуљка''.

Играчке су намењене узрасту 5+ када ваше дете већ има потребу за самосталним пројектима, које може одлично извести уз вашу малу помоћ.Учећи да само сече, преноси шаблон, користи иглу и конац за шивење и вез, ваше дете ће развити самосталност, неопходну фину моторику и стећи нове вештине које може искористити у неким новим креативним подухватима.Уживајте правећи играчке заједно са вашом децом и за њих!
Од средине новембра, можете их пронаћи и код нас! Ускоро вам пишем и о другим сетовима и играчкама из линије KOBA YAGI.

Нема коментара:

Постави коментар

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...