уторак, 19. новембар 2013.

Мој избор је Oilily, а ваш?



Пре 50 година, холандски брачни пар се заситио облачења њихових близанаца у досадну одећу плаве и розе боје и створили су забавну модну линију са јарким, топлим тканинама у веселим бојама и са пуно духовитих детаља. Многи родитељи широм света били су одушевљени њиховим креацијама.



Oilily је данас светски позната компанија, а оно што их посебно истиче је линија торби и аксесоара, које се производе од 80-их година прошлог века.

Запањујућа ствар у вези са Oilily торбама је, не само опсег и количина колекције, већ многобројни и разноврсни дезени и чињеница да нова колекција излази на сваких шест месеци. Никада не понављају дезене, а сваки комад је право уметничко дело. Oilily има у понуди велики избор торби: торбе за руку, торбе које се носе преко рамена, торбе за куповину, торбе за канцеларију, торбе за викенд путовања, торбе за лаптоп, торбе за бебе и ранчеве.






Што се цене тиче, слажем се, можда је мало већа, али се заиста компензује са квалитетом. Ваша торба ће трајати годинама, можете је сачувати и за вашу девојчицу која је ће сигурно уживати да је носи када одрасте. Непролазне су и непоновљиве!





Oilily постоји у 80 земаља укључујући и Србију! Прошетајте до нас и изаберите свој Oilily комад!

Нема коментара:

Постави коментар

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...