понедељак, 11. новембар 2013.

Јакне за кишу

Киша, киша, киша! То је оно што нас очекује у наредним данима, а вероватно и недељама. Ипак, не можемо да седимо у кући и гледамо кроз прозор по цели дан. 


Ако ваша госпођица има до 4 године, предлажемо вам Catimini кишну кабаницу и гумене чизме из исте колекције. Кабаница је веома савитљива, тако да вашој девојчици неће бити тешко да се креће у њој. Капуљача по потреби може да се скине, а унутрашњост је израђена од чистог памука. Уз то је и постављена, па је довољно топла да се може носити све док температура не оде у дебели минус. Гумене чизмице су такође постављене памучним платном, па се ножица неће знојити, а скакање по барицама ће увеселити ваше дете. Дођите и испробајте, већ је у продаји!


Уколико је госпођица старија, имамо и за њу решење – Kenzo јакна са два лица и гумене чизмице у истом дезену. Стижу за десетак дана, у величинама од 4 до 12 година.



Осим комплета, јакна плус чизмице, имамо и само јакне за кишу. Предлажемо Desigual краћу јакну са два лица за девојчице или дужу са капуљачом сакривеном у крагну. Обе јакне можете пронаћи код нас, али пожурите, неких бројева већ нема.








За дечаке, такође предлажемо Desigual јакну са два лица. И радосна вест за све дечачке маме – ова јакна је већ снижена за 20%!  На жалост, гумене чизме за дечаке немамо ове сезоне. Нико их није радио.






Добродошли!

Нема коментара:

Постави коментар

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...