понедељак, 11. новембар 2013.

Модни трендови за децу у сезони јесен-зима 2014

Није тајна да девојчице воле да облаче занимљиву, веселу и модерну гардеробу, а са доласком јесени и дахом зиме на прагу, право је време да испробате многобројне комаде у којима ће се ваша госпођица осећати и изгледати као да је управо сишла са насловне стране неког модног магазина за децу.



Представљамо вам неке од одевних комада који заузимају централно место у сезони која је почела.

Вештачко крзно  као детаљ у виду крагне, поставе или манжетне, па све до ивице на плетеној капи је нешто што се не сме пропустити. Мале, а и оне нешто веће девојчице, ће уживати у лускузном осећају које крзно у себи носи и радо ће га видети на себи.






Принтови на мајицама било да су туфнасти, флорални или геометријски! Целу колекцију за јесен/зиму краси мноштво боја и принтова и њихова комбинација за савршен коначни изглед.







Још један комад без којег ваша девојчица неће моћи ове сезоне је преслатки и у свим приликама веома носиви пончо!  




Наравно, дугачке капут-јакне су неопходне у месецима који долазе. Поред снега и хладноће, ваше девојчице ће и даље желети да изгледају неодољиво у парку, вртићу, школи, на санкању. Топле и непромочиве,  Catimini  јакне и капути су прави избор. Уколико вам још кажем да моја госпођица од 4 године носи зимску јакну две сезоне, онда се заиста и исплативе. Своју прошлогодишњу јакну ћемо освежити новим сетом шала, капе и рукавица и на тај начин ћемо јој дати потпуно нови изглед. Такође, нећете погрешити ни уколико изаберете Desigual или Kenzo.









Наравно, не смемо заборавити ни дечаке. Нека од наведених правила важе и за њих, пре свега – крзно. Јакне са крзненим детаљима су пун погодак.







Мајице са дечачким принтом су неизбежне, као и крагнице






Нема коментара:

Постави коментар

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...