четвртак, 25. септембар 2014.

Oilily торбе су у граду!



Иако бисмо можда желеле да их имамо минимум 30, наша рачуница показује да нам је заправо довољно шест! Oilily торбе су у граду и почастите себе макар једном за почетак!

Чак и они којима су торбе фетиш морају у једном тренутку да признају: одређена граница мора да постоји. Поготово данас када бројимо сваку пару! Уколико имате огроман гардеробер и картицу без лимита, онда ок, нећемо вам бројати. У сваком другом случају, схватили смо да вам у животу није потребно више од 6 модела торби. Ми смо изабрале следећих шест за вас!

Не брините, водили смо рачуна о вашем послу, друштвеном животу, путовањима и осталим навикама.

Торба за сваки дан

Ово је торба коју ћете највише носити, па је због тога и на првом месту. Величина је средња, ка већој, односно торба треба да буде довољно велика да унутра стану основне ствари у виду роковника, наочара, новчаника, мобилног малог несесера са шминком, парфема и слично.




Дневна торбица за све намене

Овај модел ја лично обожавам! Ни мала, ни велика, довољна за све без чега никако не можете да изађете из куће ( новчаник, телефон, мини несесер, марамице,...), али и да убаците неку књигу коју сте непланирано купиле, па чак и пар резервних балетанки. Што ведријихбоја, то боље!




Торба за краћи излет

Ово је торба коју можда (само можда, јер у њу стају и све потребне ствари за одлазак у парк са децом) нећете често користити, али вам је потребна за викенд путовање или шопинг туру. 



Мини-торба са дугим ручкама коју можете носити преко рамена

Идеална за викенд изласке или коктел вечери.треба да буде мала, упадљива и са дугим каишем да бисте могле да је стално носите укосо тако да вам буде увек на дохват руке, али и симпатичан, оригиналан детаљ вашег комплетног изгледа.




Цегер

Једноставна, практична торба која се лако комбинује уз све и савршено одговара свим приликама!


Торба за вече
Када се дотерате за неки ноћни провод, све са штиклама и мини хаљином, не иде да вучете са собом велику торбу.






Нема коментара:

Постави коментар

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...