петак, 25. март 2011.

Catimini гардероба

Када размишљамо о дизајну и моди, Французи се често сматрају предводницима. То се не односи само на моду за одрасле, већ и на гардеробу за бебе и децу. Catimini је француска компанија која се специјализовала за израду квалитетне гардеробе за децу. Њихове колекције су популарне широм света и доступне у величинама од рођења до 16. године. 

Дизајнери обраћају пуно пажње на детаље. Сваки њихов комад гардеробе настоји да буде подједнако леп и модеран, и има задатак да учини да ваш малишан изгледа и осећа се лепо носећи њихову одећу. Квалитетни материјали су други важан елемент успеха. Деца често стављају своју гардеробу на тест издржљивости, па су постојаност и дуготрајност нешто што би требало да имате на уму. 

Пронаћи гардеробу која одговара детету може да буде заиста тешко. Catimini  гардероба је дизајнирана искључиво за децу! Цитираћу једног тату који је недавно посетио нашу радњицу: ''Дивно, моја ћеркица коначно може да буде права девојчица, а не копија маме!''. Будући да се гардероба производи све до величине 16, деца је могу носити све док заиста не постану довољно велики да носе моделе за одрасле. 

Нема коментара:

Постави коментар

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...