субота, 26. март 2011.

Заборавили сте на бабушке?


Пре неког времена, у посети код баке, моја девојчица је у једном куту, на полици угледала бабушке. Од тада, чим уђемо код баке она каже ''бакука'' и ужива играјући се са њима. Заиста су преслатке (она и бабушке заједно). Отвара их, затвара, убацује једну у другу, мази и нуна мале, а за велике каже да су мама и тата. Играјући се са бабушкама истовремено развија фину моторику, стрпљење и односе велико-мало. Толико ми се допада њихова игра, да сам решила да набавим бабушке и за код куће. Бакине су стигле пре 20-ак година из Москве, а мама је пронашла на интернету разне варијанте на тему, па ћемо заједно одабрати!

 

 ''Robot matryoshkas''

Ево шта добијете када помешате слатку, малу руску лутку на уметање из 19. века са злим роботом вештачке интелигенције? Па, наравно - Robot Matryoshkas! Они су необуздани, одлучни, храбри и апсолутно не маре за баушке ваших бака! Пожелите добродошлицу новој генерацији руских луткица на уметање, направљеним од висококвалитетне АБС пластике. Највећи робот је висок 11,5 док је најмањи висок 3 центиметра.

Немојте потцењивати снагу робота!

''Lucha libre matryoshkas''

Ево шта добијете када помешате безазлену лутку са рвачем у сувише упадљивој опреми – Luca libre Matryoshkas! Они високо лете, пуни су самопоуздања, изузетно су мужевни, а ипак љупки.

Пазите се, можда ће покушати да вас увуку у ринг! Сматрајте се упозореним!


 ''Dino matryoshkas''

Шта мислите да се добије када помешате бабушку са праисторијским створењима? Па наравно - Dino MatryoshkasОни су дивљи и смели и сигурно би прождрали бабушке ваше баке!

Пазите се, можда вас угризу! Сматраје се упозореним!

''Fang matryoshkas''

Када искомбинујете слатку бабушку са опасним чудовиштем, добијете створењце које се зове - Fang MatryoshkasОни имају оштре зубе, много вичу и страшни су!

Пазите се, могу и да грицну!

 ''Ani-mates animal nesting dolls''

Ко неволи изненађења? Ове животињице су изненађење за изненађењем. Баш као и бабушке, треба их треба их одврнути и отворити, једну по једну, а са сваком новом долази изненашење – све су другачије! Направљене су од дрвета и састоје се од 5 различитих животиња.

''Мatryoshkas key kaps''

Пре више од 100 година, један руски уметник осмислио је лутке које се пакују једна унутар друге. Данас, један италијански уметник, који ради у студију ''Perpetual Kid'' дошао је на идеју да наслаже кључеве један до другог. Не баш оригинална, али ипак одлична идеја.

Направљено од гуме и одговара већини стандардних кључева.  

''Babushkups glasses''

Преслатке 3 чаше које се савршено уклапају једна у другуСтавите  Бабчашке на сто и пустите вашу децу да их сама откривају једну по једну. Нема коментара:

Постави коментар

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...