среда, 9. јул 2014.

Због чега су Camper ципеле толико популарне широм света?



Тешко је одговорити на питање из наслова, али верујем да је главни разлог следећи - због свог јединственог дизајна, савршене су за различите прилике. Camper представља много више од фабрике обуће, то је сан који постоји више од сто година. Сан једне породице са Мајорке која се бави производњом ципела још од 1877. године. То је медитерански сан који одражава начин постојања, живота и осећања. Camper ципеле имају свој сопствени дух и личност, представљајући широк избор обуће која спаја дизајн са маштом и функционалношћу. Оне су јединствене и оригиналне и увек способне да нас изненаде и одушеве. У поједине моделе се можетe потпуно заљубити, толико ће вас очарати.



Поред своје лепоте, Camper ципеле ће вас освојити и својом удобношћу. Стопала ваших малишана ће уживати у овим ципелицама макар морала да проведу у њима и читав дан. Било да су у шетњи градом, у раздраганој игри по парку или на ливади, спортском терену или викенд излету у природи, мала стопала ће бити једнако задовољна баш као и након јутарњег буђења. Camper ципеле су направљене тако да пружају максималну лагодност и лакоћу што се материјала тиче, али су истовремено и довољно отпорне на хабање, да сам сигурна да ће их ваше дете прерасти, а оне ће остати целе.

Када носи Camper, стопала вашег малишана ће бити веома добро заштићена и имаће потпуну потпору приликом ходања и трчања, а уједно ће уживати у једним од најлепших и најлакших ципела на тржишту.



Сезона пролеће-лето 2014. се лагано ближи крају и прави је тренутак да, по сниженој цени, изаберете један пар за вашу госпођицу. Тренутно у понуди имамо 3 модела балетанкица за девојчице које су осим за ношење уз чарапице идеалне и за босу ногу. Од јесени, а прву испоруко очекујемо већ око 20. августа, очекује вас заиста широк избор модела за девојчице и дечаке од величине 20 до величине 34.









Добродошли у Светогорску 43, у Београду, у бутик пробране и посебне понуде за ваше малишане – Les petits.

Нема коментара:

Постави коментар

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...