петак, 11. јул 2014.

Волим Desigual, нарочито на снижењу!



Недавно сам била у Бечу, па сам наравно посетила и надалеко чувени Пандорф. Претпостављате где је била највећа гужва и чије су се кесе најчешће могле видети? Наравно – Desigual. Овај шпански бренд потпуно опчињава својим дезенима и апсолутно никога не оставља равнодушним, било да се појављује на дечијим сајмовима широм света, шопинг центрима или на улици.  
Уколико би превели са шпанског на српски језик назив овог бренда, он заиста осликава оно што значи: ''другачији, несвакидашњи''. Овај сада већ светски бренд је познат по гардероби за све узрасте и оба пола, али оно што је нама најинтересантније је њихова линија за децу, која се први пут појавила 2004. године. Попут олује, продрмали су тржиште дечије гардеробе и остали на сцени међу великим дизајнерским именима захваљујући потпуно другачијем, непоновљивом, препознатљивом, јединственом дизајну и дезенима. Боје које привлаче и упадају у око, прелепи и несвакидашњи кројеви су оно што их разликује од других.







 
Иако је лето недавно почело, ми се увелико припремамо за предстојећу јесењу сезону (прву испоруку очекујемо већ око 20. августа), па ће вас обрадовати попуст од чак -35% на све моделе из актуелне колекције. У понуди имамо широк избор хаљина за девојчице и мајица за дечаке. Ту су и незаобилазне шалваре и комбинезон из једног дела за госпођце уз,  дуксиће и мајице у пратећем дезену. Наше залихе се брзо смањују, па не размишљајте дуго пре него нас посетите. Налазимо се у Светогорској 43, у Београду, у јединственом бутику за малишане на нашем тржишту – Les petits.

















Нема коментара:

Постави коментар

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...