петак, 6. мај 2011.

Уметност детаља

 






Catimini је француски бренд дечије гардеробе, основан 1972. године. Током године имају две линије гардеробе, за пролеће-лето и за јесен-зиму.  Код нас можете пронаћи нову колекцију за пролеће-лето 2011, али и нешто из колекција за јесен-зиму 2010. и пролеће-лето 2010. на снижењу!







Након ових седам месеци рада, сазнали смо шта значи када њихови дизајнери истичу да посебну пажњу обраћају на детаље. Материјали које користе су предивни и веома квалитетни. Боје су живе и постојане. Мислимо да ниједна друга компанија нема традицију, дизајн, стил или квалитет који је бољи него Catimini
















Гардероба је једноставно прелепа, са скривеним детаљима које ће ваши малишани просто обожавати и биће им сигурно омиљена! 













Уз Catimini вам више није потребна гомила гардеробе у плакару, јер када купите само неколико комада овог бренда све их можете уклапати једне са другима и увек добијати нови и непоновљив изглед, а можете је прати и свакодневно и увек ће остати иста, чак и када је ваша деца прерасту. Када купујете Catimini не плаћате само име. Добијате много више од тога! Све време, ма колико је дуго носите, гардероба ће остати потпуно иста. Сва ваша деца, и не само лично ваша, ће генерацијама уживати у њој. 













Поносни смо што можемо да вам понудимо овај бренд!
















Нема коментара:

Постави коментар

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...