недеља, 8. мај 2011.

Одевна комбинација!

Од овог понедељка, 09. маја, уводимо нову рубрику, која ће убудуће бити стална на нашем блогу – Одевна комбинација недеље. Предложићемо вам комплетан изглед за девојчицу и дечака, састављен од 3 артикла, а у току недеље у којој је предложена одевна комбинација актуелна, можете је купити по 10% нижој цени од редовне, уколико није већ снижена. 

Ове недеље, за девојчице смо одабрали прелепу хаљину коју смо комплетирали са хеланкама из Catimini колекције Spirit denim. Хаљина на бретеле, цветног дезена, са црвеним карнером на дну који ''вири'' испод хаљине, јер је и постављена целом дужином овим материјалом. Шивена је из скоро пуног круга, тако да ваша девојчица може да ужива вртећи се око себе у њој! Признајте да је окретање око своје осе забавно! Направљена је од 100% памука. Наранџасте, пругасте, капри хеланке имају мале карнериће са стране на ивицама ногавица, док се на левој налазе и ситни везени цветићи. Састав: 95% памук и 5% еластин. 



Трећу ствар у овој, као и свакој наредној, одевној комбинацији можете изабрати сами, од оних које вам предложимо. Ове недеље, наш избор за трећу ствар су: чизме, марама или кабаница из исте колекције. Наравно, уколико изаберете четири или чак све предложене артикле, добићете попуст од 15% на све!




За дечаке смо одабрали мајицу и бермуде, такође Catimini, али из колекције Labo.  



Мајица је наранџасто-црвена са апликацијом нилског коња са предње стране. На рукавима има мале еполете које се копчају на дугменце ка рамену. Израђена је од 100% памука. Уз њу смо уклопили браон-тексас бермуде са ластиш појасом у претежно наранџастој боји, који је веома практичан и додатно их истиче. На левој ногавици је нашивен тексас џеп.




Као трећи одевни предмет, уз ову комбинацију, можете изабрати нешто од следећег: качкет, непромочиву јакну са капуљачом, која има поставу истог дезена као што је појас на бермудама или додатну сафари мајицу!






Нема коментара:

Постави коментар

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...