понедељак, 16. мај 2011.

Мода за лето


Пре свега, веома је важно, ако не и најважније, који материјали су коришћени приликом израде дечије гардеробе. То се посебно односи на гардеробу за лето, јер су деца лети веома активна. Квалитетна гардероба направљена је од природних материјала као што су памук, тексас и остала памучна платна уз упортебу безбедних боја за фарбање текстила и наношење апликација.
 Стил је углавном слободан, лепршав и без ограничења у слободи покрета. Баш из овог разлога, гардероба из једног дела је нешто већа од стварне величине, тако да панталоне или шортс не стежу и не усецају се у тело. За ови сезову, водећи дизајнери дечије гардеробе, препоручују панталоне са џеповима, фармерке украшене везом и разним апликацијама, као и мајице са одштампаном сликом. За девојчице се такође предлажу и разне лепршаве тунике и балон хаљине, које се могу комбиновати уз дуже и краће хеланке, као и хаљине на бретеле које су идеалне за топле летње дане. Што се сукања тиче, што више слојева и карнера, то боље. 


Боје су апсолутни хит, и то оне јарке, у смелим комбинацијама. Главно правило је да нема никаквих правила. Односно, што више боја на једном комаду! За дечаке се препоручују комбинације окер, наранџасте, зелене и љубичасте, док су за девојчице првенствено одабране жута, јарко розе, маслинаста и циклама. Пуно ''летњих боја''! Принт на мајицама је наглашен као неизоставни део лета. 














Нема коментара:

Постави коментар

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...