уторак, 3. мај 2011.

"Deux par deux - Déjeuner" колекција за девојчице



Шортс и мајица


Овај сет, који се састоји од шортса и мајице, је иделан да допуни летњу гардеробу ваше девојчице. Прва количина је продата, али у другој половини маја стиже допуна.


Горњи део има розе дупле траке преко рамена и копча се дуж леђа. Преко груди се налази део прошивен ластишом, а затим прати линију тела до доње ивице која је истог дезена као и шортс. На предњој страни, на вишебојној каро шари, налази се мали штампани детаљ и лого.
Циклама цветни шортс има еластичан појас, а на крају ногавица се такође налази еластична трака, која даје веома женствени изглед. Са стране ногавица се налази трачица која се може везати у машницу.
Сет је веома удобан, направљен од 100% памука и може се прати у машини. 

Шортс
 

Уколико нисте љубитељ сетова, предлажемо вам шортс у истом дезену! Можете га комбиновати уз једнобојну бордо, зелену или белу мајицу на бретеле.

Сукња са карнерима



Из исте колекције долази нам и ова прелепа сукња са три карнера, од којих је сваки у другом дезену. Појас је еластичан и са предње стране се налази каро трака која се везује у машну и даје утисак каиша. Лако је уклопите је са било којом једнобојном мајицом.

Балон хаљина

Ова изражајна хаљина је савршена да унесе боје сунца у плакар ваше девојчице. 


Направљена је од циклама цветног материјала који је лепо уклопљен са каро карнерићима. Овај, каро дезен, се такође појављује и код врата. Хаљина је постављена меканим муслином.
Цветне циклама гаћице имају еластичан појас и део око ногу. Такође, имају и карнериће позади. На жалост, гаћице се налазе уз хаљину само у величини до 2 године.
Хаљина је направљена од памука, лака је за одржавање и веома је удобна.


Хаљина

Преслатка розе хаљиница са каро и циклама цветним карнерићима који формирају рукаве. Исти мотиви појављују се и око врата, као каиш и на самом дну хаљине, који се формира у балон.  На предњој страни се налази ''слика'' уклопљена од јагода и трешања, која даје посебан летњи изглед! У комплету се налази и бициклистички шортс са еластичним појасом.


Права летња хаљина за девојчице!

Хаљиница за бебе

Још једна прелепа хаљина из ове колекције, која је намењена малим девојчицама. Веома живописна, ова хаљина је без рукава, а горњи део који долази до испод груди је урађен као боди мајица зелене боје са малом апликацијом трешње на левој страни и опшивена цветном траком око руку и врата. Доњи део хаљинице је спојен  еластичним појасом у виду траке, а затим се шири у каро дезену (розе, наранџасте, жуте и зелене боје) све до око колена. Хаљина је оивичена цветним циклама дезеном, који је нашивен испод основе и даје изглед дуплог карнера. Одговарајуће гаћице, које се налазе у комплету, су направљене у каро дезену, са два карнерића на гузи. 




Да би употпунили комплетан изглед, потребан вам је и овај неодољиви памучни шеширић!



Нема коментара:

Постави коментар

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...