петак, 20. мај 2011.

Одевна комбинација!


Ово је трћа недеља за редом да бирамо – Одевну комбинацију недеље за вас. Као што сте већ и сами схватили, артикле које одаберемо можете купити по нижој цени. Дакле, и ове недеље предложићемо вам комплетан изглед за девојчицу и дечака по цени 10% нижој цени од редовне

Ове недеље, за девојчице смо одабрали прелепу хаљину коју смо комплетирали са хеланкама из Catimini колекције Spirit ethnique.



Живахна и летња, ова бела, сунцем окупана хаљина на бретеле, је веома лагана и удобна за ношење. Направљена из скоро пуног круга, вртеће се око ваше принцезе и ходаће са њом. Ивице се благо преламају и праве волане, који заједно са карнером који се налази испод хаљине даје неодољив изглед. Цветне апликације, које се налазе на предњој страни хаљине, су нешто што морате приуштити вашој девојчици овог лета како би била обучена по последњој светској моди. 

Хеланке се јако лепо уклапају уз хаљиницу и потребне су свим девојчицама које још увек носе пелене, али и уколико дуне ветар! Преслатке ''бургунди'' хеланке које се завршавају луком на левој ногавици, украшене су и малом машницом на једној и дугмадима на обе ногавице, али и преслатким туфницама, које су такође модни хит за ово лето!



Трећу ствар у овој, као и свакој претходној и наредној, одевној комбинацији можете изабрати сами, од оних које вам предложимо. Ове недеље, наш избор за трећу ствар су: чизме, кабаница, хеланке или шеширић из исте колекције. Наравно, уколико изаберете четири или чак све предложене артикле, добићете попуст од 15% на све!

Сигурни смо да ће у овим неодољивим чизмицама ваша девојчица певати на киши и весело скакати по барицама.

Како би употпунили изглед и уједно се обезбедили од променљивог времена са честим летњим пљусковима предлажемо вам и ову прелепу кабаницу са циклама и жутим цветним принтом, капуљачом која се може скинути и циклама поставом. 



А да главицу заштитите од сунца помоћиће вам неодољиви шеширић са слике, са ободом који додатно штити.
Уколико ипак желите још једне хеланке, онда вам ове јарко жуте сигурно неће бити ''вишка''. Веома лепо се уклапају уз све већ наведено, али и уз мајице које већ имате у плакару!



За дечаке смо одабрали мајицу и бермуде, такође Catimini, али из колекција Spirith и Urban. Прави избор за топле, летње дане у граду!



Шортс од избледелог тексаса са карго џеповима са предње стране и занимљивом ивицом има придодат и амблем који је састављен од палми, мора и једрењака, за комплетан летњи изглед. Модни дизајнери за децу кажу да је апликација палме потпуно незаобилазна за предстојећу сезону! Појас им је еластичан, направљене су од 100 % памука и могу се прати у машини.

Бела мајица кратких рукава са плавим пругама и црвено-белим уметком са бочних страна има и 'Pirate Forever' мотив на леђима, али и ''Catimini'' мотив и знак са предње стране и на рукавима.  Мајица има ''испрано'' плаву крагницу и паспул на рукавима, а иста боја и текстура се појављује и на подножју мајице и заједно даје изглед кошуље која је обучена испод.



Уз овај сет, као трећу ствар можете изабрати дукс или јакну, за променљиве летње прилике, али и вечерње шетње.

Лимун зелени дукс са плетеним рукавима и капуљачом на разнобојне пруге лако ћете уклопити и уз гардеробу коју већ имате. Копча се на рајсфершлус и има два џепа са предње стране. Пере се у машини.


Уколико планирате да део лета проведете нпр. на планини ова плава јакна са капуљачом, четири џепа и рукавима који се могу скинути, биће вам више него потребна. Да, и њу можете да перете у машини.



Нема коментара:

Постави коментар

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...