субота, 7. мај 2011.

Украси за косу



За лепу фризуру није увек неопходно да идете код фризера, јер косу ваше девојчице можете обликовати и учинити веома привлачном уз помоћ актуелних украса, које су током летње сезоне апсолутни хит. Они се не носе само да бисте склонили косу са лица, већ су врло ефектни детаљи који дају печат целокупном изгледу. Било да су од свиле, памука, везени или украшени машницама ови модни детаљи изгледају врло шик!


Ове сезоне посебно се истичу светлуцави рајфови и шнале украшене кристалима, штрасом, камењем и шљокицама, а незаобилазан је и морнарски стил. 


Што се тиче рајфова, актуелни су сви модели, шири и ужи, метални, пластични, платнени,... Избор је огроман, тако да ћете лако наћи модел који вам се допада. Њихова предност је и у томе што могу да се комбинују уз сваки комад одеће. Лепо стоје и уз кратку и дугу косу, као и уз полудуге фризуре попут боба или пажа.






Шналице можете користити да истакнете фризуру ваше девојчице, уклоните немиран прамен, можете их носити са стране или са њима везати реп на потиљку. Направљене су од разноразних шљаштећих, светлуцавих, шарених перлица, жичица, кружића, елипси, алки, машница, трачица,... Оно што их разликује од неких других шналица је и то да је и доњи део шналице пресвучен, па нећете боцкати главице!










Све рајфове и шналице, које можете од недавно пронаћи код нас, направила је једна посебна тетка, моја!

Нема коментара:

Постави коментар

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...