субота, 6. децембар 2014.

Неодољиви Catimini

Catimini је један од најпознатијих француских брендова за децу, који је настао 1972. године. Може се пронаћи од Белгије до Аустралије, Мексика до Тахитија, Саудијске Арабије до Велике Британије,... а од септембра 2010. године и у Београду.

Модерна и квалитетна одећа, прилагођена је потребама и жељама деце. Колекције су пуне веселости, боја и живописних слика. Забаван и осећајан дух карактерише Catimini колекције, које су увек ојачане везом и апликацијама. Веома леп и богат колоритом, сваки Катимини модел се разликује по својим сложеним детаљима. Мале кожне шаре или ручно рађени цветићи, као и прави SWAROVSKI™ кристал, вешто уметнут у за окопријатно одабран микс коже и текстила, једнако се допада и деци и родитељима. Catimini је бренд који родитељи обожавају, а деца се радују сваком новом комаду! 

Будући да дечији дан није увек исти, она ни не желе исте одевне комбинације сваког дана, па Catimini за њих створа неколико различитих колекција за сваки узраст. За ову зиму изабрали смо за вас и ваше малишане следеће колекције:












Све 4 колекције нуде потпуно чаробне стварчице како за девојчице, тако и за дечаке, подељене у 3 старосне групе: од рођења до 2 године, од 3 месеца до 6 година и од 4 до 12 година.

Од почетка до краја, детињство живи кроз Catimini!

Нема коментара:

Постави коментар

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...