понедељак, 1. децембар 2014.

Балет се не сме пропустити


Још сат времена и крећемо на балет! Да, знам да је напољу ледено, а почела је и киша. Но, балет се не сме пропустити. Моја петогодишња девојчица ми то не би опростила.

Уколико и ваша деца желе на балет, написаћу вам неколико чињеница о балету и због чега је балет заиста користан за децу која се развијају. Пре свега, исправљају се разни деформитети, јача се мускулатура, учи се правилном држању, развија се осећај равнотеже и моторике тела.

Предлажемо вам управо балет за све ваше дечаке и девојчице који имају око 4 године. Идеално време за почетак. И они старији могу да почну, никада није касно. Поред грациозности, гипкости и координације покрета, балет развија музикалност и осећај за ритам, представљајући основу свих плесних стилова.

У ''нашем'' плесном студију постоје две групе подељене по узрастима: млађа (часове има понедељком и петком од 19 до 20 часова) и старија (истим данима од 20 до 21). Ипак, из студија никада не изађемо пре 21.30 јер децу нико ''не јури''. Они се друже, пресвлаче на тенане, грицкају кексиће (где су маме, ту су и кексићи), а неретко час траје и 10-15 минута дуже од предвиђеног, јер они не желе да се заврши. А наша професоркица балериница увек насмејана, никада не жури, никада не касни, ужива са њима и у њима. Да, и њена шестогодишња  девојчица се спрема да постане балерина. Имамо и два дечака у групи!


Уколико желите да ваше дете упишете на балет, од свег срца вам препоручујем ову школицу. Предности су многобројне: час траје 60 минута, професорка је права правцата балерина, на часове се иде понедељком и петком што је одличан размак и одабир дана, цена је одлична (3.000 динара месечно), не морате куповати никакву додатну опрему уколико не желите, има довољно паркинга испред зграде у којој је студио и мнооогооо аутобуских и тролејбуских линија које вас доводе до школице (Булевар Деспота Стефана 101), грицкају се кексићи после часа, има довољно кафића и продавница у близини како би утрошиле време док су деца на часу,...



И за сам крај – позовите 061/188-98-69 и пријавите ваше дете. Бићете задовољни.

Нема коментара:

Постави коментар

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...