четвртак, 9. октобар 2014.

Предлог за следећу недељу


Баш јуче, Лариса и ја коментаришемо како нема ничега у биоскопу да поведемо наше госпођице на неки филм, кад оно следеће недеље је Десети фестивал дечијег филма. .

Проучила сам програм и сатницу и одабрала следеће филмове за гледање, па ако желите да нам се придружите, видимо се у Дому Синдиката.



Решиле смо да свакога дана гледамо по један филм, па у понедељак гледамо норвешки филм ''Солан и Лудвиг'', у којем мали јеж Лудвиг превазилази све своје страхове да би спасио пријатеље, село и Божић.



У уторак у 17:30 часова идемо да гледамо филм ''Бела и Себастијан'', који нам долази из француске о шестогоришњем дечаку и његовом пријатељству са дивљим псом. Филм није синхронизован, па ће са нама ићи и другари који уче француски у Школици за о(п)станак , у коју иду и наше девојчице. Писала сам вам већ о њој и уколико желите да нам се придружите на часовима, сада је прави тренутак, јер француски за децу која већ имају одређено знање се одржава  средом од 17 до 18 часова; шпански за децу која већ имају одређено знање почиње у суботу у 13 часова, а часови се одржавају суботом и недељом од 13 до 13 и 45 часова; енглески за узраст од 4 до 6 година почиње у суботу од 12 часова, а часови се одржавају суботом и недељом од 12 до 12 и 45 часова; енглески за узраст од 6 до 8 година се одржава суботом и недељом од 10 до 11 часова; немачки за узраст од 4 до 6 почиње у суботу у 14 часова, а други дан је недеља у исто време, док школарци од 6 до 8 година имају први час у суботу у 15 часова, а другичас се одржава недељом у исто време. Позвали смо и другаре из вртића ''Fantasy''. 



Такође у уторак, али од 15 и 30 часова, гледаћемо филм ''Ернест и Селестин'', који је прошле године номинован за Оскара у категорији за најбољи анимирани филм, а у главним улогама су мала мишица Селестин и сиромашни медвед Ернест. У паузи између ова два филма, даје се ''Рио 2'' и топло га препоручујем свима који га нису гледали. Феноменалан је!



У среду гледамо документарни филм  ''Била једном једна шума'', опет на француском од 15 и 30 часова, који представља не само омаж величанствености прашума него и апел за њихову заштиту од изумирања.



У четвртак ''Рајско путовање'' о малом зечићу Јохану који није довољно стар да разуме правила живота, а чезне за немогућим стварима.



У петак ''Загонетни дечак'', који представља спој детективске приче и породичне авантуре о једном храбром дечаку и његовим пустоловинама.

У петак, 17. октобра почиње Дечији сајам, који се одржава на Београдском сајму, и траје цео викенд. Позивамо вас да се дружите са нама на нашем штанду.


Уживајте у следећој недељи и прошетајте и до нашег бутика, јер смо вам припремиле разна изненађења!

Нема коментара:

Постави коментар

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...