среда, 29. април 2015.

Рођенданске хаљинице

Славите први, други, трећи, четврти,... дванаести рођендан вашој девојчици и желите да изгледа несвакидашње, а да при томе буде обучена свечано и романтично, а ипак дечије слатко, јер је још увек само девојчица? Тешко је изабрати праву хаљину, слажем се, али ћемо покушати да вам помогнемо. 


Све слике са 1. рођендана личе једна на другу. Гомила људи, сви држе слављеницу, сече се торта. Хаљина је углавном бела и прилично неудобна. Можда би ваша девојчица више волела да на сликама, када их буде гледала једног дана, види разиграну девојчицу, покретну, веселу, која вози бициклу коју је управо добила, седи на поду и отвара поклоне, трчкара за другарима, пузи,...  Детаљ у коси. Без обзира на дужину косе. И једна шналица на врх главе је довољна. Простор изаберите сами, за торту предлажемо да погледате следећи линк, а стајлинг препустите нама. 


За 2. рођендан се углавном окупи само најближа родбина, па и нема слика. Предлажемо да за други рођендан поведете вашу принцезу у ресторан, можда и по први пут. После клопе кући на спавањац, а затим торта! Тада су добродошле и баке и деке, тетке,... 


На 3. рођендан долази и пар другара из вртића, поред деце ваших пријатеља, и то је први рођендан који ће ваша сада већ девојчица провести углавном у игри. Нека ужива!


Стигли сте до 4. рођендана? Па, она постаје права дамица, нека се и осећа тако. 


На 5. рођендан долазе углавном другари из вртића, са спортића, из школице језика, са балета,... Велико друштво које ће да се јури, скаче, преврће. Нека се слободно креће, али и нека буде јасно да је баш она слављеница. Све друге девојчице ће бити у хаљинама, нека ваша обуче сукњу!

Последњи вртићки рођендан. Са 6 или 7 година сте предшколци и увелико размишљате о школи. Ова журка заиста треба да буде посебна. На крају, можда је баш овај рођендан онај којег ће да се и сећа. Све другарице ће приметити како је обучена, долази можда и симпатија. Нека буде права девојчица. Машница је обавезан детаљ!


У школи сте, нови другари, нове игре, нова правила. Она је сада велика девојчица и треба то и да докаже. Ипак, пуни 8 година и ускоро завршава велииики први разред.


А за рођендане до 14. године препоручујемо следеће хаљинице:










Нема коментара:

Постави коментар

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...