понедељак, 04. мај 2015.

Desigual - нов и другачији!И други део Desigual колекције за пролеће-лето 2015, од којег се врти у глави од боја, мотива и кројева, је код нас. Познати по својим смелим отисцима, асиметричном дизајну и јарким бојама, ове сезоне Desigual је нов и другачији, а ипак и у ретро фазону. Од огромних пруга, преко великих тачака, стилизованог поп-арт воћа и апстрактног цвећа, Desigual поново показује да се не плаши када је у питању мешање боја и мотива. Напротив! И у томе су заиста одични!

Један од главних комада за летњу сезону је комбинезон на бретеле, са великом машном у потпуно контрасној боји. Прелепог флоралног дезена и пријатног материјала. Иако је овај комад у понуди сваке године, морате признати да је сада потпуно нов и другачији!


Сукњице су такође нешто што се годинама у назад најбрже усели у гардеробер ваших девојчица. Веселе су, са појасом који не стеже, без рајсфершлуса и дугмади, врте се јер су рађене из пуног круга!Хаљинице разних дезена и кројева ће вашу девојчицу издвојити из гомиле. Довољно је да вам кажемо да имамо преко 10 модела хаљина за девојчице узраста од 3 до 12 година. Сигурно ће се наћи макар једна и за вашу принцезу било да је она Елса, Бела или Храбра Мерида. Линк који вас води до Desigual колекције за пролеће-лето 2015 можете погледати овде.

Нема коментара:

Постави коментар

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...