уторак, 14. април 2015.

Pediped снижење


Сви нестрпљиво очекујемо нову колекцију Pediped ципелица. Када им се надамо? Па, до краја месеца, ако све буде по плану. До тада, имамо радосне вести за вас. Барем за неке од вас. Сви модели  Pediped сандала, који су нам преостали из претходне летње сезоне, снижени су и можете их купити по цени од 4.990 динара. Сада већ можете да изаберете сандалице за лето, а уколико ипак нисте сигурни око броја, ту смо да вам помогнемо. 

Medetith сандале у белој и циклама боји. Имају све што девојчице воле, мало сијају, ту је и машница, а лепе се чичак траком око ноге, као и преко прстића, па одговарају и узаном стопалу. 
 
бројеви у понуди: 24 и 28

само у броју 24
 
Мае кожне сандале у љубичастој боји прелепо стоје на нози. Закопчавају се чичак траком око зглоба и преко прстића. 

преостале величине: 26, 28, 29 и 31
Amazon је савршена сандала за базен и плажу, али је одличан избор и за игру у парку. Због чега? Па, перу се у машини!!! Нема више прљавих ципела после играња на трави или у песку. 

само у броју 26
Sydney је савршена сандала за дечака. Његова стопала ће се добро осећати у овој удобној сандали која дише, а боја чоколаде ће се сигурно уклопити уз било коју гардеробу.

само у броју 24

Joshua у браон или тегет боји су преслатке, кожне сандале за дечаке. Копчају се чичак траком на спољашњој страни зглоба.

само у броју 28

само у броју 31

И дечаци имају своје моделе који се перу у машини и идеални су за фудбал на трави и песку. На располагању су 3 модела. 

само у броју 32

величине у понуди: 30, 31, 32 и 33

само у броју 32

Све ове сандале садрже Memory Foam Technology™ (MFT™)која обезбеђује подршку и комфор коју стопала наше деце заслужују. MFT™ означава унутрашњи ђон од меморијске пене који савршено пријања на дечија стопала, на овај начин понаша се као природна подлога и подржава табан на свим тачкама. MFT™ такође обезбеђује одличну апсорпцију, обезбеђујући стопало од клизања у ципели.

За још информација о технологији израде Pediped ципелица погледајте овде.

Нема коментара:

Постави коментар

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...