уторак, 08. октобар 2013.

За дечаке ништа!?


Иако сам мама девојчице, имам чак 3 важна дечака у свом окружењу и стало ми је, као и њиховим мамама, да увек лепо изгледају. Када су дечаци у питању, то заиста није тако тешко и кошта далеко мање. Мислим, када избаците хаљине, сукње, шортсиће за зиму, шарене хулахопке, тунике, хеланке,… остаје вам само да изаберете добре фармерке или панталоне, а затим да уз њих уклопите мајице и дуксиће. Наравно, зимска јакна је неопходна, али признаћете да вам капут и пелерина нису преко потребни, што маме девојчица не могу да кажу. Тачно је да у бутику имамо далеко мањи избор за дасе, али они заиста имају и много мање одевних предмета! Ипак, све оно што имамо у понуди за дечаке је заиста потребно, лепо, удобно, неопходно.

За најмање дечаке, оне до 2 године старости очекујемо Catimini, који ће веома брзо. Обожаваћете ове комаде! Погледајте их само!


За дечаке од 2 до 6 годиница, такође чекамо Catimini и веома му се радујемо. Уживајте у сликама!

За старије дечаке, од 4 до 12 година, имамо заиста велики избор из Desigual колекције.И нема само плавих и црних нијанси – и дечаци воле боје! Изгледа као прави дечак, осећа се пријатно, удобно му је, а уз све то је потпуно неодољив!
Нема коментара:

Постави коментар

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...