уторак, 22. октобар 2013.

Шетња по лишћу

Уколико волите да испробавате и комбинујете нове комаде гардеробе и уклапате детаље уз њих, јесен је вероватно најбоље време за то. Свеж јесењи ваздух савршен је за дуге шетње по лишћу невероватних боја.

Доласком јесени чак и становници великих градова, који су увек у журби, пронађу макар мало времена да уживају у природи излазећи у градске паркове или скривене баште.

Нека од главних места где Београђани воле да се опусте, посматрају и забаве, шетајући међу дрвећем су: Ташмајдан, Калемегдан, Кошутњак, Топчидер, Авала, Ада Циганлија, али и нешто скривније и мање посећене градске оазе попут Ботаничке баште, Аде Хује, Парка ослободиоцима Београда, као и свим мањим и већим парковима ушушканим између зграда.  

Један од наших омиљених брендова током јесењих шетњи је француски бренд Catimini. Catimini дечија гардероба се први пут појавила 1972. године, а данас је овај бренд доступан у врхунским дечијим бутицима широм света.

Како је Catimini чувен по својим јарким бојама и плетеним стварима, наравно, и за предстојећу јесењу сезону можете очекивати широк избор јакница и кабаница идеалних за јесење дане, али и неодољивих хулахопки, шалова, капа и рукавица.  

Прве количине очекујемо до краја недеље. До тада, уживајте у сликама.













Нема коментара:

Постави коментар

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...