понедељак, 7. октобар 2013.

Сређујемо плакар!

Одлагала сам и одлагала, у нади да ће топлије време потрајати, сређивање плакара и паковање летње, а проветравање и уношење зимске гардеробе у употребу. Тек сада разумем оне силне реченице:''Ау, што је порасла!''. Све ногавице су нам кратке, као и већина рукава. Добро, сукње прошлогодишње носимо и ове зиме, шортсиће такође, али хулахопке тешко. Мораћемо да упаримо неке нове. Радујем се новим крпицама! Ускоро стиже наш омиљени бренд – Catimini! Открићу вам на сликама које следе комаде које ћемо сигурно узети! Неодољиви су!








Све оно што нам је мало, спаковале смо и послале секи. Пребрисале полице и вешалице и убациле топлије стварчице. Ипак, задржале смо и неке комаде из летњег периода, јер волимо да носимо мајицу преко мајице, омиљену летњу хаљину преко бодића и уз џемперић. Све летње џемпериће, јер су врло носиви и током зиме преко мајице дугих рукава (неке комаде из претходних колекција још увек можете да купите по упола нижој цени). Плакар заиста лепо изгледа, а има довољно места и за нове крпице.








Дивно! И на крају смо, наравно, додале и лаванду да нам стварчице лепо миришу. Али не било коју лаванду, већ ове преслатке јагодице-лавандице, које можете видети на доњој слици! Потражите их код нас.

цена по комаду: 100 динара

Нема коментара:

Постави коментар

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...