среда, 13. јул 2011.

Хаљинице за рођендане


Славите први, други, трећи, четврти,... дванаести рођендан вашој девојчици и желите да изгледа несвакидашње, а да при томе буде обучена свечано и романтично, а ипак дечије слатко, јер је још увек само девојчица? Тешко је изабрати праву хаљину, слажем се, али ћемо покушати да вам помогнемо.

Нама се ближи 2. рођендан и дуго смо бирали. Сузили смо на крају избор на розе хаљиницу са машном, која као да је позајмљена од Алисе из земље чуда,

јарко жуту са цветним апликацијама коју смо комбиновали уз шеширић и сандале, 


али је на крају коначан избор романтична плава хаљиница. Погледајте! 

Зар није преслатка?

Јако добра пријатељица је недавно славила девојчици 1. рођендан и одабрала је ову преслатку жуту, цветну хаљиницу коју је уклопила уз шеширић! 


На поклон је друга пријатељица однела својој сестричини за 3. рођендан хаљиницу која се девојчици толико допала да је одмах тражила да је обуче и остане у њој! 

А њена девојчица је отворила каталог и рекла:''Ја ћу овако да се обучем!''.

За 4. рођендан, једна романтична девојчица је изабрала ову пуфнаву, белу хаљиницу, коју је уклопила уз ципелице, а ми смо јој поклонили један раиф који као да је прављен за ову хаљиницу.

За 5. рођендан вам предлажемо прелепу хаљину, која се може носити још дуго, и као туника на хеланке наредних година, чак и са мајицом дугих рукава испод, уз јапанке и ешарпу из исте колекције.

За 6. рођендан? Погледајте сами, мислим да је сваки коментар сувишан!

За 7. рођендан одаберите хаљину на широке бретеле, са спуштеним појасом!

За 8. рођендан можете одабрати плави дезен за светле девојчице или црвенкасти дезен за црнкице и сигурно нећете погрешити.


За 9. и 10. рођендан смо већ довољно велики за романтичну и нежну белу хаљиницу!

За 11. и 12. рођендан ће изгледати прелепо у лепршавој љубичастој хаљини уз мараму у истом дезену.




СРЕЋАН РОЂЕНДАН!!!

Нема коментара:

Постави коментар

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...