понедељак, 4. јул 2011.

Adventure колекција на снижењу


Већ сам вам писала о новој Adventure линији, али имам да додам још неколико података. Ова колекција је заиста идеална за период који почиње – плаже, базени, водени паркови, пиштољи на воду и прскање цревом у дворишту. Може и да се плива у њима. Уколико вас изненади пљусак, ништа страшно, ноге ће се поквасити, али ципелице се неће натопити водом. Дакле, ова линија је израђена од еко-коже, може се прати у машини и непропушта воду. Лепе су на око, али још важније – преудобне су! 

Карактеристике ових ципелица ћу посебно истаћи:
  • гумени ђон
  • ''заштитна капица'' за прсте
  • копчање чичак траком
  • перу се у машини за веш
  • лагане и веома савитљиве – изузетно мекан, савитљив ђон и горњи део ципеле обезбеђују здрав развој стопала
  • могу се квасити – блато, таласи, песак, ове ципеле све могу да издрже
  • направљене од '' eco-friendly'' материјала који је, поред тога што је добар за стопало вашег детета, добар и за околину

Раде се у величинама од 20 до 31, у 12 различитих модела и 2 стила: Nile и Mary Jane за девојчице и Amazon и за дечаке и за девојчице.


Моја девојчица је одабрала наранџасте! Јухууу, и мама је хтела баш те. Обожавамо их. Трчимо кроз траву за куцом у њима, пењемо се на тобоган, скачемо по барицама, заливамо их соком, а када се баш запрљају убацимо их у машину и сутрадан су као нове! Оно што се мени, као мами јако допада је то што их бебица, иако још нема две године (за месец дана ће), изува и обува сама.



Овај модел сам изабрала сестрићу. Све маме у вртићу су га питале за њих, па је данима био јако важан! И боја му се свиђа. Не може да дочека да крене на море, па да их испроба и у таласима. Ускоро ће!

Нема коментара:

Постави коментар

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...