четвртак, 16. јун 2011.

Les petits бутик за децу


Да ли сте се икада упитали да ли сте купохоличарка? Ја јесам, признајем. И добро је што водим и радим у овом бутику, иначе бих све парице ту оставила. Свака поруџбина има посебан списак за моју девојчицу. И сваки пут још понешто иако јој је плакар затрпан. Чак се проширила и на део мог плакара! Али, гардероба је толико лепа да просто не могу да се обуздам. Знам још неке маме које имају исти проблем!  И поред тога што њиховим девојчицама или дечацима није потребан нити један комад гардеробе, оне ипак сваки пут пронађу нешто. Уколико сте нас већ посетили разумећете због чега је тако, а ако још увек нисте били код нас, свратите, погледајте, али оставите новчанике код куће ако не планирате ништа да купујете, јер у супротном нећете одолети! Можда је баш овде погодно да напоменемо да, осим кешом, можете платити картицама и чековима на више рата. 


Les petits је почео са радом, крајем септембра 2010. године, као бутик за малишане од рођења до 4 године. У јануару 2011. смо порасли за један број, а у комплетном асортиману нове колекцији за пролеће-лето 2011. могу да уживају дечаци до 5 и девојчице до 6 година, али и нешто старије девојчице, до чак 12 година, могу да испробају неколико модела прелепих хаљиница. 

Од јесени и нове колекције за јесен-зиму 2012. моћи ће да уживају у комплетном асортиману, али и у потпуно новом бренду!

Тренутно код нас можете пронаћи светски познате и веома квалитетне брендове са традицијом: Catimini, Deux par deux, La queue du chat гардеробу и Pediped ципеле, као и мали асортиман Oilily торби. Од јесени стиже и Desigual за клинце! 

Такође, у понуди су уникатне шналице и рајфови за девојчице! 


Налазимо се у једној од централних градских улица – Светогорска 43, на само пар минута хода од Ташмајдана, Атељеа 212, Скупштине,... 



Очекујемо вас од понедељка до петка између 10:00 и 20:00, а суботом од 10:00 до 15:00 часова.

Нема коментара:

Постави коментар

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...