четвртак, 2. јун 2011.

Како обући дете лети?


Веровали или не, Сури Круз је именована за једну од најбоље обучених жена са само 5 година. Налази се на 21. месту на годишњој листи ''Glamour magazine's'' у којем читаоци гласају за своју омиљену модну икону. Уколико и ви желите да обучете вашу девојчицу или дечака по последњој моди, посетите нас, а ми ћемо вам помоћи да одаберете практичне, тренди комаде гардеробе. 

Живописне летње јакне, џемперићи и дуксићи јарких боја, веселе пруге, морнарски и сафари мотиви, палмино дрво, су неизоставан детаљ летње гардеробе за дечаке. Јасне, блиставе и светле боје су основа за девојчице заједно са крупним, упадљивим цветним принтом. 


Предлажемо вам неколико ''трикова'' помоћу којих можете учинити да ваше дете има ''више'' гардеробе. 


Забавни и необични летњи детаљи попут шеширића, качкета, шпагерица, шналица, рајфова, марама, јапанки... могу да дају потпуно нови и другачији изглед и старим стварима. 








Весела летња сукњица ће изгледати савршено и уз ''обичну'' једнобојну мајицу, као што ће необично дезениране бермуде са неким тренди детаљем дати нови изглед вашем дечаку. 


И у другом смеру – мајица са модерним принтом и апликацијама ће се савршено уклопити и уз једноставан доњи део гардеробе. Не заборавите, што шареније, то боље! Могу се носити и уз више различитих ствари!



Изаберите гардеробу која је ''два у један'', односно, панталоне које се претварају у бермуде уз помоћ дугменцета или ивице ногавице која је предвиђена и за савијање. Такође су добар избор на пример и дуксићи или шеширићи са два лица, јакне којима се скидају рукави па се могу носити и као прслук, мајица на бретеле са топићем дугих рукава преко који се може обући и преко других мајица или хаљиница,...  







Сетови су такође паметан избор, јер се могу носити и одвојено уз друге стварчице.



Мислите унапред и слободно прескочите годишње доба! Гардероба за јесен и зиму је најисплативија управо лети!!! 






Слојевито облачење је изузетно важно! Недајте да вас завара плаво небо и сунце. Изненадни летњи пљускови могу да вам покваре излет, чак и одлазак до парка, уколико нисте припремљени. Танки џемперићи или кабанице су веома практични за имати их при руци уколико се киша или ветар појаве иза ћошка, а вашем детету неће бити претопло уколико их обучете преко мајице или топића у којем сте га извели. 




Нема коментара:

Постави коментар

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...