понедељак, 27. јун 2011.

Вечити тексас


Тексас одавно није резервисан само за фармерке и јакне. Од њега се праве и у моди су сви одевни предмети. Први пут комплетно урађен џинс је направљен у Ђенови, за потребе морнара. Из Италије, прича о најношенијем предмету, сели се у Француску. Из Европе џинс долази у Америку, где ће 1970. године започети права револуција у одевању. Осамдесетих џинс постаје high fashion роба, па се могу пронаћи фармерке са етикетама многих дизајнера.

О ношењу џинса не мора се много говорити. Носе га сви, од принчева и принцеза, до клошара на улици, преко младих девојака, које траже баш свој пар фармерки, све до најмлађих.

У савременом облачењу џинс је незаобилазан артикал, важно је само наћи примерен облик. Погледајте шта су наши дизајнери предложили за ово лето!

Шортс од избледелог тексаса са карго џеповима са предње стране и занимљивом ивицом има придодат и амблем који је састављен од палми, мора и једрењака, за комплетан летњи изглед вашег дечака. Модни дизајнери за децу кажу да је апликација палме потпуно незаобилазна за предстојећу сезону!

Сукњица од тексаса са два карнера по дну у различитим дезенима.

Шортс од тексаса за девојчице са џеповима са предње стране и два џепа позади, чије се ногавице сужавају може се комбиновати уз најразличитије мајице кратких или дугих рукава, чак и уз хулахопке на јесен.

Фармерке за девојчице са два велика џепа са предње стране и апликацијом на левој ногавици, од финог, меканог тексаса са еластичним појасом.

Фармерке за дечаке са еластичним појасом у маслинастој другој боји и нашивеним џепом који се затвара на рајсфершлус у истој боји као што је појас.

Бермуде на трегере за девојчице са три пришивена брошића и апликацијом на џеповима.

Фармерке за девојчице са дивном цветном апликацијом на једној ногавици, које могу да се заврну и буду и бедмуде!

Фармерке за дечаке од избледелог тексаса, са 4 џепа са предње стране у различитом дезену.

Комплет за бебе са тексас панталоницама са два џепа и апликацијом на једној ногавици, као и каро подвијеном ивицом у розе-белој боји.

Фармерке за дечаке са привеском за кључеве и узаним ногавицама.
 Качкет за дечаке.

Нема коментара:

Постави коментар

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...