понедељак, 30. март 2015.

Catimini



Catimini је француски дечији модни бренд основан још давне 1972. године. Од самог почетка бавио се искључиво дечијом модом и веома се брзо сврстао у ред врхунских дечијих брендова. Најпродаванији је дечији бренд у Европи. 






Кроз све ове деценије, Catimini успева да направи савршен однос између модерне и иновативне одеће која је уједно и практична. Сва гардероба је израђена од високо квалитетних материјала, а све коришћене боје и принтови су апсолутно нетоксични. Јарке боје и карактеристичан дизајн су, поред квалитета, главне одлике овог бренда. 






За више од 40 година, француски дизајнери су задржали свој оригинални, свеж и безбрижан стил. Фокусирањем на дизајнирање искључиво дечије одеће, Catimini је био у могућности да комбинује креативност и иновације за стварање одеће која одговара искључиво потребама и укусу деце. Родитељи такође воле Catimini, јер су им деца модерна, весела и примећена, а уједно су у квалитетној и удобној гардероби. Поред тога, стандарди квалитета овог бренда обезбеђују трајност одеће, која ће остати иста и након вишеструког прања. 











Catimini одећа савршено оличава дух и карактер детета комбинацијом модерног дизајна, ексклузивних тканина, живим бојама и додиром француског стила!





Пролеће је стигло, а са њим и нови Catimini модели, па је право време да прошетајте са вашим малишанима до нас. Добродошли!






Нема коментара:

Постави коментар

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...