уторак, 31. март 2015.

Пролеће је!


Пролеће је и киша нас неће зауставити у намери да свако попдне проведемо напољу! Толико се лепих ствари дешава у граду: продајна изложба цвећа у парку Мањеж, процветало дрвеће у свим парковима, љубичице, Калемегдан, Таш, Ботаничка башта је поново отворена за посетиоце,... Можете и да проучавате глисте са вашим малишанима. Нека их узму у руку и врате на траву, приближите им природу. Лоше време не мора да заустави забаву. Научите их да живот треба да се одвија нормално, без обзира на временске прилике. Па и песак на малом Ташу је забавнији када је мокар! Кофице и лопатице у руке и грађење кула може да почне.



Наш предлог је да зграбите гумене чизме и кабанице и правац у авантуру! Скакање по барицама је заиста забавно, пробајте. Трчање по киши, чак и вожња тротинета, пуштање папирних бродића у барице и низ улицу, музика кише, све то враћа осмех на лице и безбрижне дане из детињства. Уживајте и у мокрим пролећним данима.



А најлепше кабанице и гумене чизме можете пронаћи управо код нас! Како нам се ближи 4. рођендан од како смо у Светогорској улици, одлучили смо да вас обрадујемо. Уколико купите кабаницу и чизме одобрићемо вам попуст од -15% на целокупан износ рачуна! Обзиром да се чизме праве само до величине 30, а кабанице до броја 14, што је за висину детета од 152цм, сви који су прерасли чизме, али желе кабаницу, добиће је са -10% попуста. Акција траје од 1. до 5. априла.



Нека ваша кишна авантура започне управо у бутику Les petits


Нема коментара:

Постави коментар

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...