четвртак, 17. април 2014.

Catimini за пролеће-лето је у граду!


Уколико пратите наш блог, сигурно већ знате да је Catimini врхунски бренд дечије моде који веома успешно постоји већ преко 40 година. Прелепа гардероба производи се у различитим величинама, од новорођенчади па све до 12 година, како за девојчице тако и за дечаке.

Дизајнери обраћају пуно пажње на детаље. Сваки њихов комад гардеробе настоји да буде подједнако леп и модеран, и има задатак да учини да ваш малишан изгледа и осећа се лепо носећи њихову одећу. Квалитетни материјали су други важан елемент успеха. Деца често стављају своју гардеробу на тест издржљивости, па су постојаност и дуготрајност нешто што би требало да имате на уму. Поред традиционалних одевних предмета као што су мајица, панталоне, сукња, који су заиста другачији и препознатљиви, Catimini у својој линији производа има и гардеробу за све потребе, од купаћих костима  до непоновљивих кишних кабаница, гумене чизме и јапанке које се сјајно комбинују са пратећим колекцијама, до таквих детаља као што су специјалне чарапе, ципеле, шешири и мараме.

Заиста смо поносни што можемо да вам понудимо ову веселу и пуну боја гардеробу, али ипак са дозом елеганције, односно женствености и дечачког шарма, и у Београду.


Први део колекције за пролеће-лето 2014. је допутовао у наше мало царство и очекује вас!

Добродошли у LES PETITS!!!

Нема коментара:

Постави коментар

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...