четвртак, 9. мај 2013.

Допустите им да граде свој стил!







Нека деца воде рачуна о својој гардероби још као веома мала. Знају шта желе да обуку, а још одлучнији су код онога што никако не желе! Наравно, девојчице предњаче у таквом понашању. Подржите их, допустите им да граде свој стил. Све се слаже! Све је допуштено! Наравно, уколико их одведете на право место.





Нисам успела да усликам своју девојчицу, а ни њене другарице (апарат нам је на поправци), али погледајте шта су оне одабрале и како су то уклопиле (само мали део, пустите и ви машти на вољу). Да, измешале су брендове и боје, али морате признати да имају укуса!













Обожавам када је видим да пре изласка из куће стане пред огледало да види да ли је шналица у реду и како изгледа. Наравно, и маме то раде! Уживам да је облачим разноврсно и квалитетно и да, мислим да хаљина никада довољно иако још нема 4 године, јер је толико прилика за обући их.






Хеланке у свим бојама и што више! 




Иако моја мама, тј. њена бака мисли да има превише мајичица за лето, мени увек недостаје још барем једна. Поједемо сладолед, нова мајица, одемо до парка, ето још једне, не морам ни да питам да ли је ручала у вртићу, мајица ће ми сама рећи!





Сукњице и шортсићи, обавезно! 




И наравно шналица уз сваку комбинацију. Ако мама може да купи себи цигарете сваки дан (што никако није похвално, али је добро поређење), може и њој шналицу! 









Нема коментара:

Постави коментар

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...