субота, 12. јануар 2013.

...шалови, капе и рукавице



Уколико се једанпут одлучите за Catimini шал, капу и рукавице, никада више нећете пожелети неке друге. Ови зимски неопходни ''додаци'' су топли, мекани, постављени памучним платном, весели, шарени, непоновљиви!






Управо су шалови, капе и рукавице један од најкориснијих делова асесоара, јер не само да могу да обогате изглед, него, што је још важније – греју!



Комплетирајте шал, капу и рукавице!









2 коментара:

  1. Meni je jako zao, ali moram da kazem da sam jako razorcaranja radnjom, odnosno cenama koje su nametnute na mnogo visi nivo u ondosu na sve druge gradove i zemlje. radi se o astronomskih 70 %skuplje iako navodnih 30 % pojeftinjenja!!! Najvece razocaranje je bilo kada sam videla da u drugoj prostoriji cuvaju LETNJU staru kolekciju koju su snizili na samo 50 % i cekaju lepe dane da je ponude sa visim cenama naredne sezone...i stare kolekcije Desigual-a prodaju po novim cenama...
    Ali, svaka roba nadje svog kupca, verovatno neupuceni ljudi sa mnogo kinte i ne zale istu..a ja cu ovu istu robu da pronadjem za razumne cene na netu iz principa!!

    ОдговориИзбриши
  2. Draga gospodjice/gospodjo,

    Moram Vam reći da sam ja razočarana vašim komentarom, ali mi on samo govori da niste baš najbolje upoznati sa brendovima koje nudimo. Ukoliko zaista potražite na internetu ili bilo kom butiku u inostranstvu, ovi brendovi i tamo koštaju isto. Čak, negde su i skuplji. Sniženje od 50% na kolekciju za jesen-zimu 2012/13. je zaista retko ko dao.
    Što se Desiguala tiče, od starih kolekcija immo par artikala od prethodnog leta i takodje su na sniženju 50%, a od prethodne zime nemamo baš ništa. Upravo zbog ovog komentara sam i napisala da niste baš dobro upoznati sa brendovima. Modele za svaku sezonu biram sama, tako da vrlo dobro znam šta je u ponudi za koju sezonu. Trenutno biram garderobu za sledeću zimu!
    To što letnju kolekciju, kako kažete ''čuvamo iza'' - ne, ne čuvamo je, u prodaji je! Da je čuvamo, ne bi je videli! To što je snižena ''samo 50%'' mislim da i nije baš samo, jer je npr. na većini sajtova u Nemačkoj i Engleskoj snižena manje od 50%.
    Želim vam sve najbolje!

    ОдговориИзбриши

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...