петак, 21. децембар 2012.

''Чаролија 2012''



Традиционална дечија манифестација, која већ седму годину за редом приређује спектакл крајем децембра - Велико суперфинале фестивала нове дечије музике Србије ''Чаролија 2012'' - ове године биће одржано у Комбанк Арени, 25. децембра са почетком у 18 часова и 30 минута.

Како би се очувао и поспешио развој дечије музике у Србији идеја је да се на фестивалу изводе ауторске композиције наших тренутно најпризнатијих аутора поп и рок музике, као што су на пример Владо Георгијев, Ана Станић, Саша Милошевић Маре, Војкан Борисављевић, Александра Радовић. Како би се мотивисали аутори и поспешило стварање дечије музике у Србији, фестивал ''Чаролија'' додељује награде и ауторима дечијих композиција. У финалу ће, наравно, бити награђени и малишани и то првом, другом и трећом наградом фестивала ''Чаролија'', специјалним дипломама и поклонима од спонзора! То је управо и разлог због којег вам пишемо овај текст! Један од спонзора је и Les petits! Заиста се радујемо и веома смо поносни што ће сви финалисти ове године бити обучени баш у наше моделе!



Поред композиција и учесника који су последња три месеца бирани широм Србије, Црне Горе и Републике Српске, обрадоваће вас и Новогодишњи мјузикл у којем учествују Миња Субота, Леонтина, Ивана Петерс и Тијана Дапчевић са многобројним јунацима из цртаних филмова.


Наравно, имамо поклон и за вас! Делимо карте за фестивал! Пошаљите мејл на lespetitsbelgrade@gmail.com, а ми ћемо контактирати и обрадовати добитнике. Молим вас да у мејлу напишете име детета или деце коју желите да одведете, а наше две мале девојчице, Дора и Милијана, ће извући победнике из шешира!

Нема коментара:

Постави коментар

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...