четвртак, 16. август 2012.

Лепи и на 40° у хладуИако је вруће не значи да треба да се опустите и по читав дан будете у широкој мајици за спавање или развученом и изношеном шортсу. Ваша девојчица се угледа на вас, ви сте њен модел понашања. Ваш дечак мисли за вас да сте најлепша и најбоља мама и бираће другарице сличне вама. Признајте да не би волеле да ваша мезимица израсте у рашчупану и ''ападрапаву'' девојчицу или да другарице вашег принца буду неуредне мале ''госпођице''.

Ако мама овог лета крене у шетњу у модерном комбинезону, ћеркица ће пожелети сличан такав за себе или можда туфнасту хаљину, баш као теткину. Мода за најмлађе прати ону за одрасле у бојама и форми, али није њена умањена копија. Уз то, дизајнери морају да воде рачуна и о другим стварима како би деци било удобно, а материјали довољно издржљиви. Хаљина за ћерку не сме бити копија мамине. Девојчице треба да се осећају као девојчице што је дуже могуће. Затим, дете не може да носи нешто што није довољно удобно, за разлику од одрасле особе која ће трпети зарад изгледа, а тканине морају да буду природне.

За шетњу по парку или поред мора, излет, одлазак до другарице или баке, сокић у кафићу иза угла, предлажемо неколико одевних комбинација. Пре свега су удобне и не морате да размишљате да ли ће и где ваше љубимче сести.

За одлазак на представу, у биоскоп, породични ручак у ресторану, рођендан код мамине пријатељице, такође смо одабрали неколико варијанти.

За јурњаву по парку, поред обале реке, мора или језера, трчање по планинском пропланку, идеални су следећи модели.

Посетите нас и обрадујте себе и вашег малишана новим комадом гардеробе. И још само да напоменем да је снижење од 30 до 50 % у току и траје до краја августа.

Добродошли! 

Нема коментара:

Постави коментар

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...