недеља, 17. јун 2012.

Ремек дела за косу



У свету је већ неколико година веома популарна hand made култура. Људи све више беже од поплаве хладних и једноличних производа и траже нешто са душом, са више особености, нешто направљено људском руком – комшинице, пријатељичине пријатељице или маме, а у нашем случају тетке! Иако професорка математике, веома је креативна што доказује и диплома за најбољу костимографију за представу Биберче на МАДЕС-у 2012.







Свака њена шналица је другачија, има свој живот и своју причу. Сваки њен рајф бира девојчицу која ће га носити!   


Мало тракица, мало лепка, занимљиво дугме, мало картона, пуно маште и десет вештих прстију стварају права мала ремек дела за косу! Дођите до нас и уверите се и сами!

3 коментара:

  1. Анониман5. јул 2012. 11:36

    Zasto vas nema na spisku zvanicnih distributera-butika marki Desigual, Catimini i Pediped?? Meni je, kao roditelju, vazno da svom detetu kupim provereni kvalitet, nikako kopije, narocito kada je obuca u pitanju. Vas butik je prelep, ali nazalost, ne vidim nikakve garancije da su proizvodi za ove gore pomenute marke zaista originali a ne veste (kineske, npr) kopije. Veliki pozdrav!

    ОдговориИзбриши
  2. Nema nas na njihovim sajtovima, jer nismo zadovoljili uslove velikih distibutera, kupovina za preko 50.000 eura po sezoni i/ili saradnja sa njima od minimum 3 godine. Ipak, zaista se moze proveriti da su stvari koje imamo originalne po mnogim detaljima: deklaracije, reklamni materijal koji ne moze da sa dobije od imitatora (katalozi za aktuelnu sezonu, kese, kutije za pakovanje poklona, baloni, look book,...). Pozdrav!

    ОдговориИзбриши

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...