понедељак, 11. јун 2012.

Спремни за одмор
Сезона годишњих одмора, а самим тим и купаћих костима се ближи. Бројни су разлози због којих ваше девојчице и дечаци треба да буду у купаћем, а не голишави, на плажи. Најважнији је, наравно, заштита од површина на које деца седају! Такође, обуците им купаће гаћице док су у води, јер ће их штитити од могућих инфекција, а када изађу на обалу, замените их сувим. Ако већ до сада нисте купили купаћи, ми вам нудимо заиста прелепе моделе једноделних и дводелних костима, али и неодољиве гаћароне за купање! Ако сте пак већ купили неку врсту купаћег костима, купите још један. Зашто не? И да, баш сада, јер су од данас на попусту од чак 30%!!!


Осим купаћег, на плажи или поред базена, неопходна је и капа, марама, шешир, качкет,... изаберите сами, али главице морају да буду заштићене. Да, такође су на попусту од 30%!

Наравно, на самом крају, али не и најмање важне су сандале које ће стопала заштитити од врућег песка, повређивања или инфекције. Избор сандала и ципела за плажу који имамо у понуди није мали, али подсећамо вас да још увек није касно да наручите свој омиљени модел и добијете 10% попуста!Очекујемо вас!

Нема коментара:

Постави коментар

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...