субота, 12. мај 2012.

Pediped за пролеће-лето 2012.



Још увек су доступне!!! Иако нам је пре пар дана стигла нова количина ципелица, већ припремамо нову поруџбину која ће стићи крајем маја. Дакле, уколико желите свој пар, имате времена да размишљате и поручите ципелице до 20. маја, а код вас стижу до краја месеца.

Што се моје госпођице тиче на реду су дефинитивно сандале (Maggie тиркизне)  и патике (Jones розе) – мама је пустила да ''избере'' (нов облик глагола ''изабрати'').  Ципеле за сваки дан имамо (Grace и Annie), као и ципеле за базен и плажу (наравно, омиљене Nile наранџасте).

Погледајте и ''изберите'' заједно и ви!!!

Наравно, 10% попуста на сваки пар који наручите и капаришете (капара износи 50% од вредности ципелица) и даље важи, али имамо још изненађења – уколико изаберете 3 пара ципелица у једној наруџбини на трећи пар добијате 20% попуста! Ципеле можете поручити на неколико начина: преко нашег фејсбук профила, слањем мејла, или позивом на 3222-409 (10:00-20:00). На сајту www.pediped.com можете проверити да ли су: патике, сандале, ципеле, балетанке, римљанке,... које желите још увек доступне за поручивање. 





Нема коментара:

Постави коментар

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...