недеља, 6. мај 2012.

Desigual за пролеће-лето 2012.



Нова дечија Desigual колекција налази инспирацију у неким од блокбастера и њиховим најпрепознатљивијим карактеристикама.

Колекцију за девојчице чине четири линије: LITTLE MISS SUNSHINE, ÁMELIE, AVATAR и BUG'S LIFE.

LITTLE MISS SUNSHINE јесте експлозија боја, то је линија коју карактерише ‘’психоделичност’’. Нови приступ ‘’Галактичком принту’’ идентификује бренд, али виђен кроз призму калеидоскопа, и све у комбинацији са тракама које освежавају дизајн одеће.

ÁMELIE је најромантичнија линија колекције за нежне девојчице и мање одважне маме које траже дизајн који одаје још више безбрижност и женственост. Слободни принтови, у комбинацији са ретро шарама, слатким детаљима, као што су  поруб и чипка, у стилу двадесетих година прошлога века.


AVATAR је чиста имагинација, инспирисана фантастичним светом Пандоре. Ова линија са принтовима диспропорцијалних величина, цветовима и животињама који су плод ствараочеве маште у строгом контрасту боја је ода свим чудноватим невероватним стварима.

Коначно BUG'S LIFE комплетира колекцију са својом природном основом, садржи дигиталне принтове који репродукују фантастични свет инсеката са хипер-реалистичним цвећем и растињем, увек користећи лепоту боје као поенту.


Колекција за дечаке подељена је на две линије: PIRATE и THE BROTHER.

PIRATE је уствари свет пирата прилагођен DESIGUAL универзуму, који је самим тим  постао више од  уобичајеног погледа на свет гусара. Ова одећа је за чиле дечаке који уживају у шаренилу и томе да ће у њој бити јединствени.

THE BROTHER претпоставља више нежности, меканији осећај, ‘’лакши’’ принт, минималне детаље, али он и даље носи ту DESIGUAL црту.

Нема коментара:

Постави коментар

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...